neděle 5. listopadu 2017

07. CG CUP SYMBIÓZA Nebeská Rybná


Golfový klub Symbióza - Nebeská Rybná
O pohár Města Rokytnice v Orlických horách
21.10.2017

V sobotu 21.10.2017 byl odstartován v 10.30 hodin 7.CG CUP ECG „O Pohár Města Rokytnice v Orlických horách“ v Nebeské Rybné. Za celkem pěkného počasí (zmínky mezi účastníky o počasí na Josefovském turnaji proběhly také :-)) se turnaje zúčastnilo 27 hráčů. Ex-golfisty čekalo 12 zajímavých a oblíbených jamek.
Po dohledání barevných míčků ve spadaném listí, odehrání základního kola a dobrém obědě, proběhlo finále. Zbytek golfistů si zahrálo prasečí ligu. Tu tentokrát vyhrál Adámek Zemanů. 

Po spočítání výsledků ve vylepšeném prostředí penzionu Orlicko, jsme se odebrali k vyhlášení do kostela sv. Jakuba a Filipa.
V kategorii juniorů se umístil Tomash Horský na krásném 1. místě. I když byl v kategorii juniorů sám, ve společném žebříčku obsadil 4. místo. V kategorii seniorů 3. místo obsadil Miroslav Nováček, na 2. místě Václav Pittner a 1. místo Jiří Mohr, který si cenu ani nepřevzal. (PS: Máš ji u mě Jirko!) V kategorii žen zvítězila Lenička Zemanová, 2. místo Zlatka Nováčková a 3. místo Bláža Hamouzová. A v mužích 3. místo Míra Jedlička, 2. místo Martin Konečný a vítězem Poháru Města Rokytnice v Orlických horách se stal Milan Raulím. Nejblíže měřené jamce se přiblížil Martin Konečný – 1,65 m.


Děkujeme všem účastníkům, že se přijeli podívat k nám do Orlických hor. Děkujeme všem, kteří se svou pomocí podíleli na pořádání turnaje. Doufáme, že se turnaj líbil a příští rok se budeme těšit na již zmiňovaný Josefovský turnaj za lepšího počasí.


zapsala Hanka Cvejnová, KEG Dobruška