pátek 28. dubna 2017

2. CROSS GOLF CUP KEG Dobruška

2. CROSS GOLF CUP KEG Dobruška
"O Pohár Města Dobrušky"
22.04.2017

Již v pátek 21. dubna v podvečer, se začali sjíždět na horskou chatu START v Jedlové - Deštné v Orlických horách Ti nejdrsnější cross golfisté, (není zač, Rendo),  aby tak nepropásli wíkend A+B extraligy v CG !!! 

Je velmi zajímavé, že se tito k sobotnímu startu Áčka "O Pohár Města Dobrušky" bohužel dostavili jako jedni z posledních, nechápu to..., asi nefungovali budíky. Ale dostavili se! Takže sobotní "Áčko" mohlo začít s devětatřiceti hráči:
A hrálo se, toho památného dne, na dvanáct jamek a nikdo nikam nespěchal, takže SUPER!!! (Od jedničky:) Šlo se pozvolna od pípy vpravo, dvě technické přes roští, jedna tunelovka, jedna rádoby na dálku, jedna rádoby na dálku a do lesa, dvě lesní, jedna nearest to pin, pak tři po sjezdovce dolů a samozřejmě jedna přes rybníček! Předsedovi ČAEG se to dokonce líbilo, což nebývá zvykem, jen podotkl, že to mohlo být delší (viz. navazující report z 23.04.2017).
A po NÁDHERNÝCH dvanácti jamkách vynikající oběd od Zuzky a Aničky a šlo se se na tři finálovky. A ty dost dobře zamíchaly pořadím, no posuďte sami :
Svoji šanci nepropásl předseda ČAEG Fíla - ten výkon byl FAKT! úžasný, byl jsem u toho, doufám, že má letos vybráno .... , druhý jičínský Vráťa, čest Dobrušky zachraňoval Roman ze Souvlastní. Holky Lenička, mlaďáci Tomász a Jiřin W. za ty starší kluky. Ještě že 53,8 Kluby - Dobruška !!! Samozřejmě nemůžeme opomenout, že během finále proběhla i PLEJ (Prasečí liga Eberharda Jaroše), kde zvítězil: Milan Solík ! (a měl problém s nezelenou kravatou)
  

A poté super MiniMatch na 3 x 3 jamky! A zde, vážení přátelé, došlo k největšímu podvodu všech dob v extrémnímu golfu. Na prvním místě totiž skončili hned čtyři hráči CG, Jedlička Míra, Jedlička Vráťa, Hamouzová Bláža a Cvejn Mylda. A tito se sice "domluvili" na rozstřelu o první místo, k němu však nedošlo. Přestože všichni dělali, že se nemůžou sejít (Bláža 08:18 "Kde je Míra?, Míra 08:23, "Kde je Bláža?" (až to je podezřelé, Emile!), Vráťa 09:03 "Kde jsou všichni?", Mylda 09:35 "Já Vám na to s**u") se tito po poradě s STK domluvili, že u "C" rozstřel nemusí být, takže všichni čtyři za 2,3 bodů do extraligy. Podvod, podvod a zase jenom "dobře jsme to vymysleli". (25 hráčů na devíti jamkách? Kdy se Vám to stane, že? To je pro mě skoro Béčko.)


A pak již následovala volná zábava a samozřejmě die Freundschaft (družba) !



A pokračování příště ... (konkrétně neděle 23.04.2017 - 2. CG Match)