úterý 28. února 2017

010. CG OM KEG Dobruška

URBAN GOLF - 3. kvalifikace na EUGC 2017
DOBRUŠKA CITY GOLF
18.02.2017

Klub extrémního golfu Dobruška dostal možnost uspořádat jeden ze čtyř kvalifikačních turnajů na Mistrovství Evropy 2017 v Urban golfu, nezaváhal a v sobotu 18. února 2017 rozpoutal v Dobrušce match o postupová místa.
Na kuželně v Dobrušce se sešlo celkem sedmnáct hráčů a začali brousit hole. Jiskry létaly, pivo se narazilo, čtyři flajty byly rozepsány a šlo se na věc ....
Pořadatelé se snažili v rámci svých možností o hřiště snů - po vzoru svých velkých učitelů z Kolína nad Rýnem, Londýna, Amsterdamu a samozřejmě hlavně ze Prahy!


Doufám, že i výše uvedené giganty Urban golfu by pobavila třeba jamka číslo 10: "tablet Samsung Galaxy Note 10.1 upnutý do svěráku, jamka je dohrána v případě kontaktu míčku s jakoukoliv částí tabletu, za dohru se nepovažuje kontakt míčku se svěrákem ...."
Nutno přiznat, že ne všechno bylo třeba pořadateli vymýšlet. Řada hráčů si zpestřila už tak poměrně složité hřiště sama.

A po odehraných deseti jamkách na rány a třech jamkách dovednostních následoval návrat na kuželnu, pizza od Valerie, Rampušák 11° a vyhodnocení turnaje. KEG Dobruška byl náramně spokojen.

Pořadatelé děkují všem sponzorům turnaje za jejich pomoc a doufají, že se 16.09.2017 do Prahy podívají alespoň tři hráči z Dobrušky !!!