neděle 17. dubna 2016

017. CG OM "PUSTÝ 2016"

Říčky v Orlických horách - PUSTÝ
16.04.2016
Neuvěřitelným, již šestým ročníkem pokračovala v sobotu 16. dubna 2016 série "EXTREMEGOLF TOUR" v Říčkách v Orlických horách na "hřišti" v okolí vrcholu Pustého. Sešlo se zde k poměření sil v extrémním prostředí celkem 17 hrajících golfistů (jedna hráčka bohužel z důvodu časové tísně turnaj nedokončila). A jednalo se o samé ostřílené profíky, no posuďte sami:
A všichni tito hráči museli konstatovat jediné: perfektně připravené hřiště Martinem Hamáčkem a perfektně uspořadaný turnaj pořadateli (a tady nikoho jmenovat nebudu, protože bych se do toho mohl zamotat a možná i někomu zkomplikovat život). K tomu připočítejme perfektní počasí, perfektní náladu, perfektní ceny, takže - tento turnaj byl zkrátka PERFEKTNÍ !!!
A navíc pak při samotném vyhodnocování turnaje bylo domluveno, že se "PUSTÝ" stane spolu s turnajem podzimním "ZAKLETÝ" Jirky Kryšpína již definitivní tradicí v tomto našem "Orlickém extrému".
Takže si přátelé pište : ZAKLETÝ - 08.10.2016 - Říčky v Orlických horách - Zakletý - o podrobnostech Vás budeme včas informovat, PUSTÝ - 15.04.2017 - Říčky v Orlických horách - Pustý - o podrobnostech Vás budeme včas informovat - ale každopádně si udělejte v diářích poznámku !!!
A ty drobné detaily, jako že v mužích vyhrál Péťa Mařík a v ženách naše Agnieszka Lemańská si dočtěte ve výsledcích ...