středa 21. října 2015

8. CG Cup "Pohár Města Rokytnice v Orlických horách"

Nebeská Rybná - GC SYMBIOZA Nebeská Rybná

"Pohár Města Rokytnice v Orlických horách"

17.10.2015


V sobotu 17.10.2015 rozpoutal Golfový klub Symbioza Nebeská Rybná letošní 8. turnaj kategorie "A" v Cross golfu na stráních v okolí Nebeské Rybné, dokonce i na hřišti golfu normálního a i na kousku nově postaveného hřiště na Fotbal golf. Po zápisu krátce promluvili k zúčastněným prezident GC Symbioza pan Jiří Mohr, místostarosta Města Rokytnice v Orlických horách pan Petr Mareš a předseda ČAEG pan Filip Šrámek, rozlosovaly se flajty a následovalo společné foto před rozchodem na odpaliště.
Základních 10 jamek základního kola zvládlo všech 27 hráčů bez zmoknutí, maximálně si trochu promáchali boty. A po obědě část hráčů vyrazila na PLEJ a zbytek na tři finálové jamky, které opět trochu promíchaly dosavadní pořadí. Vše se zpočítalo a šlo se na slavnostní vyhlášení výsledků již tradičně do Kostela Sv. Filipa a Sv. Jakuba v Nebeské Rybné.

V seniorech nezaváhal Petr Berný, který si dokonce zahrál finále, druhé místo Honza Václavek starší, třetí místo Jirka Walter který zároveň i zvítězil v PLEJ a jako čtvrtý skončil Pepa Mohr.
Kategorii junioři ovládl Michal Cvejn, zbytek cen si rozebrali bratři - druhý skončil Horský Vašík a třetí Horský Tomász.

A v ženách opět nezklamala Lenka Zemanová, druhé místo si rozstřelem vybojovala Míla Petrová, takže třetí místo zbylo na Hanku Cvejnovou a bramborové čtvrté na Helču Konečnou.
Hlavní kategorii po dech beroucím rozstřelu vybojoval Honza Václavek a tím pádem přebral i putovní Pohár Města Rokytnice v Orlických horách. Takže druhé místo Fíla Šrámek jehož jméno zdobí putovní pohár již z loňského ročníku. A třetí skončil Roman Hodek, který si alespoň trochu spravil chuť vítězstvím ve vložené soutěži o nejpřesnější ránu na jamce číslo 1.
V klubech zvítězil Klub extrémního golfu Dobruška. A poté co se větší část hráču rozloučila a rozjela do svých domovů, ta menší část se začala věnovat různým Open Matchům a to  nebývalém rozsahu :
 
Pořadatelé turnaje tedy předpokládají, že se 8. EG Cup 2015 - "Pohár města Rokytnice v Orlických horách" všem líbil a opět přijedou na příští ročník.
 
 
Zároveň pořadatelé děkují všem sponzorům tohoto turnaje, bez jejich pomoci by určitě nešlo zajišťovat takové akce :