neděle 4. října 2015

7. Cross golf Cup

Smetanova Lhota
27.9.2015
  V neděli 27.9.2015 se v areálu dětského tábora Buzuluk ve Smetanově Lhotě odehrál další turnaj kategorie“A“ extraligy extrémního golfu. Na rozlehlých lukách a na březích řeky Lomnice bylo rozeseto deset náročných jamek , které prověřily připravenost a umění všech 28 přihlášených hráčů. Blízkost řeky a v cestě ležící vypuštěný bazén nadělal nejednomu hráči veliké problémy. Střídali se zde delší jamky s technickými , které končily v přilehlém lese.
Po pohodové a sluncem zalité základní části se hráči seřadili s minimálními rozdíly , což slibovalo dramatické finále.To se vyplnilo a při dohrávce poslední finálové jamky nebylo jasné,jaké bude pořadí na prvních třech místech. Tíhu poslední jamky neunesl R. Hodek ( AKCE Praha) a po zahrané 5 byl rád za třetí místo. Druhé místo obsadil Jaryn Barok (7 Iron) a potvrdil tak své umístění ze soboty. Nejlepší hráčem soboty a vítězem se stal nechybující a s přehledem hrající Míra Jedlička (EG Jičín).
  O druhém a třetím místě v kategorii žen musel rozhodnout rozstřel. Třetí Danka Solíková (EG Písek) v něm podlehla Bláže Hamouzové (xG Ressl). Vítězství si odvezla s náskokem dvou ran Lenka Zemanová ( KEG Dobruška). Kategorii Senior ovládl Karel Podskalský (EG Písek),který se po základní části dělil o druhé místo. Canu za zahranou „Hole in one“ siodvezl Jiří Walter ( KEG Dobruška).
Děkuji všem za účast a těším se na další setkání v této lokalitě.
Váš milovaný Androyd – R. Hodek