pátek 26. června 2015

6. Cross Golf Match

FORREST GOLFová (skoro) pohádka 
Staré Splavy 20.6.2015
 
Za mrakem tak hustým, že by se dal ždímat, co by kamenem dohodil od jezera Máchova, pod ztepilým vrchem Borným se sešli kamarádi, přátelé a mistři v lesním „ťukecu“. Už dlouho byl les prázdný a stromy i skály čekaly na krásný libý zvuk „datlování“ golfových míčků.
Od prvních chvil to vypadalo dokonce na deštný pralesní zápas, ale pořadatelé objednali počasí a kromě bezvýznamné spršky a promočeného flightu už nám slunce jenom pomáhalo.
Trať byla nemilosrdná a většina jamek základní části vedla do skalek, přes ně nebo alespoň velmi blízko k nim, náklony jamek vyhrocené a „odpočívat“ se mohlo snad jen u jedné. Hned od začátku se ale potvrdilo, že cross-golfisté se nenechali překvapit a přijeli připravení na něco podobného a tak také vypadaly výsledky. Vedle matadorů Šrámka, Jedličky, Hodka, Pošty, Berného a spol. se zaskvěli i junioři – Míša Poštová postupovala do finále ze 4. Místa a Michal Cvejn z 13. Místa.
 Finále byl souboj o každý strom, každou větvičku. Boj do posledního úderu nakonec pro sebe urval Míra Jedlička v rozstřelu, kde si poradil s Filipem Šrámkem. Roman Hodek (znám pod přezdívkou Android) v rozstřelu o 3. místo nemilosrdně rozstřílel Petra Berného – NEJLEPŠÍHO SENIORA. Mezi ŽENAMI zvítězila Míša Poštová, která byla na skvělém 8. místě (a smázla i Pošťáka), druhá skončila Lenka Zemanová a třetí byla Hanka Cvejnová, které uniklo v rozstřelu s 3 „nevychovanci“ finále.   
 Vítězka tradiční poturnajové Prasečí ligy E.J. - Hanka Cvejnová

Mezi JUNIORY zvítězila Míša Poštová, na druhém místě (a parádní 13. celkově) dofinišoval Michal Cvejn a třetí byla Nela Václavková.
Další FORREST GOLF CUP – již 3. Ročník – vás nemine!!! Míčkem o strom můžeš dostat i Ty! :D
 Michal Jonák