středa 29. dubna 2015

004. EG Match "Pohár společnosti SOLAR s.r.o."


Deštné v Orlických horách / Jedlová - KEG Dobruška
"Pohár společnosti SOLAR s.r.o."
26.04.2015

V neděli 26.04.2015 pokračoval víkend Cross golfu pořádaného Klubem extrémního golfu Dobruška turnajem "Pohár společnosti SOLAR s.r.o. Jaroměř". Ráno nebylo sice moc slunečné, ale skýtalo velkou šanci na bezproblémový turnaj. Po zápisu všech 36ti hráčů následovalo společné foto.
 
A hráči se rozešli v pěti flajtech na deset nedělních jamek základního kola. Hřiště bylo postaveno oproti sobotě zcela obráceně, takže úplně něco jiného. Bohužel se v průběhu turnaje objevil deštík, který postupně zesiloval, pak slábl a ke konci úplně zmizel, jako by nás chtěl jen vytrestat. Takže jsme se řádně promáčení po odehrání základního kola vydali zapisovat výsledky. A po mírném proschnutí a výborném obědě se vydalo šestnáct nejlepších hráčů na tři finálové jamky a devět hráčů, kteří neměli golfu za celý víkend dost na Prasečí ligu Eberharda Jaroše. A tentokrát se v PLEJ zadařilo nováčkovi z KEG Dobruška Zelenému Lukáši, který i současně získal cenu za nejlepší ránu na měřené jamce.
 
Finálové jamky řádně rozhodily prvotní pořadí. Muži : 1. Hodek Roman, 2. Zeman Kamil a 3. Václavek Jan.

Ženy : 1. Poštová Míša, 2. Zemanová Lenka a 3. Cvejnová Hanka.
 
Pořadí juniorů tak trochu ovlivnilo samotné pořadí žen - junioři : 1. Poštová Míša, 2. Plaček Radomír a 3. Cvejn Michal. A v seniorech zabodoval taktéž skoronováček KEG Dobruška Václavek Jan sr.
 
Kluby jako repete z předchozího dne ovládl Klub extrémního golfu Dobruška.
 
 
Děkujeme všem hráčům za účast na turnajích a všem sponzorům za pomoc při pořádání těchto turnajů.