středa 29. dubna 2015

003. EG Cup "Pohár Města Dobrušky"

Deštné v Orlických horách / Jedlová - KEG Dobruška
"Pohár Města Dobrušky"
25.04.2015

O víkendu 17. týdne Klub extrémního golfu Dobruška na sjezdovce START v Jedlové rozpoutal dvoudenní turnaj v Cross golfu. První účastníci se však začali na horskou chatu Tendr sjíždět již v pátek 24.04.2015. Jednalo se zejména o pořadatelé a pak o golfisty, kteří měli, co oslavit.
A hned jak přítomní narazili sud s výbornou 11° Rampušákem Dobruška, zapili mistrovský titul Litvínova a natáhli jamky, tak se do toho pustili. Vynikající NIGHT INDOOR OPEN !

 

V sobotu 25.04.2015 se všichni vzbudili do slunečného dne. Po snídani a zápise všech 38 hráčů následovala krátká rozmluva, společné foto a vyrazilo se na připravených 12 jamek.
 
Hřiště bylo letos daleko rozsáhlejší než minulé ročníky, takže si hráči mohli vychutnat krátké, technické i dlouhé jamky, prostoru bylo skutečně dost. Po základním kole následoval oběd a po něm tři finálové jamky a samozřejmě PLEJ (Prasečí liga Eberharda Jaroše). A kdo jiný mohl vyhrát tuto mimořádnou soutěž než samotný zakladatel Ebajz ....

Finálové jamky pak s jistotou ustáli : 1. Hodek Roman, 2. Čeřen Petr a 3. Václavek Jan. Ženy : 1. Zemanová Lenka, 2. Poštová Míša a 3. Lipovská Hanka. Junioři : 1. Poštová Míša, 2. Zachariáš Karel a 3. Horský Václav. Vítězství v seniorech si odnesl Berný Petr, nejlepší ránu na měřené jamce dal Čeřen Petr a cenu za první HOLE IN si odnesl Vorlovský František (druhou dal ve finále Václavek Jan). A z prvního místa v klubech se radoval KEG Dobruška.

Po vyhlášení výsledků následovalo bujaré veselí vítězů. To bylo přerušenou až výzvou na další OPEN tentokrát do kbelíčků, v Dobrušce trefně pojmenovaný jako Kbelíčkovka. Tentokrát zvítězil Lipovský Pepa.

A když tma a neteplo všechny ubytované zahnaly dovnitř chaty (kde se nadále bujaře slavilo), jako by toho bylo málo, byl vyhlášen další Open, opět pro velký úspěch z předchozího dne Night indoor open - II. A tuto noc zabodoval Dubský Renda.

Pořadatelé doufají, že se všem všechny tyto turnaje líbily a děkují sponzorům za pomoc s organizací a zabezpečením turnajů !