neděle 29. března 2015

001. EG Match "Pohár společnosti V2V Trade s.r.o."

Nebeská Rybná - Golfový klub Symbioza
"Pohár společnosti V2V Trade s.r.o."
21.03.2015
V sobotu 21.03.2015 Golfový klub Symbioza uspořádal v okolí golfového hřiště a penzionu Orlicko letoštní první turnaj Extraligy kategorie "B". Ačkoliv dlouhodobé předpovědi nevěstily nic dobrého, počasí nakonec vyšlo na jedničku a tak se všech 34 hráčů po rozmluvě a společném fotu mohlo rozejít k jamkám, kde byl turnaj za zvuků zvonů Kostela Jakuba a Filipa slavnostně započat.
V základním kole došlo určitě v každém flajtu k zajímavým herním situacím, jako TOP bych však označil historicky první pokus v extrémním golfu o hlavičku Vašíka Horského (je v pořádku).
A po základním kole následoval kuřecí řízek s bramborovým salátem a šlo se na finále. V mužích si udržel náskok Milan Raulím z Jičína (2. Milan Cvejn, 3. Jiří Walter). V ženách nezaváhala Míša Poštová z Iron 7 club, která přijela do Nebeské Rybné poprvé (2. Lenka Zemanová, 3. Míla Petrová) a stejně tak zvítězila i v juniorech (2. Michal Cvejn, 3. Vašík Horský). Jako nejlepší senior zabodoval Jirka Walter a cenu za nejpřesnější ránu si odnesl Renda Dubský z EGC WC Litvínov.


A v klubech opět o fous zvítězil Exgolf Jičín a opět si chlapci a děvče nezapomněli přihřát polívčičku :


Předání cen již tradičně proběhlo v Kostele svatého Jakuba a Filipa, doufáme, že se turnaj všem líbil a těšíme se, že přijedete i na "Zmrzlíka" 17. října, na předposlední turnaj letošní sezóny.



Ještě jednou děkujeme všem za účast a zejména pak sponzorům tohoto turnaje :