pátek 31. října 2014

8.EG MATCH GC Symbioza Nebeská Rybná + 51. EG Open


Nebeská Rybná - GC Symbioza - Penzion Orlicko
"Pohár Města Rokytnice v Orlických horách"
25.10.2014
Celkem 31 extrémních golfistů se v sobotu 25. října sešlo v Penzionu Orlicko, aby poměřili své síly na posledním letošním turnaji kategorie "B". Hřiště většina hráčů již důvěrně zná, došlo pouze k nepatrným změnám z důvodu vzrostlejší trávy než jsme si představovali. Největší změnou bylo, že letos nad turnajem převzalo záštitu Město Rokytnice v Orlických horách, které dotovalo překrásné poháry pro vítěze všech kategorií.
Další novinkou turnaje bylo, že na záhájení turnaje přijel osobně starosta Rokytnice v Orlických horách, pan Petr Hudousek. Krátce pohovořil o tom, že by se tento turnaj mohl stát tradicí a popřál všem extrémákům pěknou hru.
Po něm měli krátké proslovy i prezident Golfového klubu Symbioza Nebeská Rybná Jiří Mohr, předseda ČAEG Filip Šrámek, následovalo společné foto a za zvonění zvonů kostela Sv. Filipa a Sv. Jakuba, se šlo hrát.
O hřišti bylo již psáno, myslím si, že nebylo z těch lehčích a na své si přišli skutečně všichni. 10 jamek základního kola dost prověřilo herní schopnosti.
A po vyborné svíčkové k obědu se šlo na 3 finálové jamky. Také nebyly z nejlehčích, dvě osmičky nejlepších hráčů to trochu promíchalo. Každopádně trojka vedoucích si své místo udržela : 1. Filip Šrámek, 2. Petr Mařík, 3. Jan Václavek. V ženách zabodovala Zlatka Nováčková (1.), v rozstřelu přehrála Lenku Zemanovou (2.) a Lucii Březkovou (3.). Juniory vyhrál Michal Cvejn, 2. Samuel Schejbal, 3. Oliver Schejbal. Nejlepším seniorem se stal Jiří Walter. V klubech zvítězila domácí Symbioza.
výsledky turnaje
výsledky "Prasečí liga"
Předání cen proběhlo již tradičně v Kostele Sv. Filipa a Sv. Jakuba v Nebeské Rybné.
foto 1
foto 2
Doufáme, že se turnaj líbil všem hráčům, děkujeme za účast a všem sponzorům děkujeme za jejich podporu turnaje, bez jejich pomoci těžko organizovat takovéto turnaje.