pondělí 21. července 2014

144

ŠUMAVA - Krousov
(2014-07-17)
Mistrovství Šumavy (N 49°06.416', E 13°37.459') se sice nesetkalo s frenetickým zájmem davů, vzrušující atmosféru akce to však nezmenšilo. Přihlížející zvířectvo i dvounozí hosté se chvěli v očekávání urputného duelu mezi pořadateli akce a aktéry předcházející Xgolfové šumavské série.
Čtrnáct tréninkových minimatchů, zahrnujících také čtyři 9ti-jamková kolečka na exkluzivním venkovském golfovém hřišti, vyhrál s přehledem Hasa Hamouz. Právem se stal držitelem hodnotného diplomu i stejně cenné odměny pro vítěze.
 
 
Nutno však dodat, že poražená Blaja Hamouzová si během zmíněné série na své konto připočetla alespoň jeden významný bod. Hole-in-one na jamce č. 9 (163 m) na golfovém hřišti Zahrádky byl první "houlinou" její Xgolfové kariéry a tak oslavy nebraly konce. Lhostejno, že tento fenomenální úspěch může dosvědčit pouze jediný soupeř. Co víme, to víme!
GOLF ZAHRÁDKY
Avizovaná špička šumavské řady bezvýhradně splnila svou náročností představy o extrémním golfu. Ani ovce na Rané, ani krávy na píseckém Bejčáku se nikdy nepřiblížily k hráčům turnaje tak nadoraz jako čtyřnozí přátelé, potulující se po hřišti Mistrovství Šumavy. Odvádění pozornosti vybranými lahůdkami bylo na draka.
 
 Příroda se uplatit nenechá!
 
Pevnější nervy v takto náročných podmínkách nakonec prokázala Blaja Hamouzová a k jamce na jeden úder přidala další úspěch - vítězství v Mistrovství Šumavy.
 VÝSLEDKY
FOTOGALERIE