úterý 22. dubna 2014

012. EG OPEN - EGT 2014 (3/5)

Extreme Golf Tour 2014 (3/5) - Říčky v Orlických horách 
12.04.2014
 
Vysokou sportovní úroveň měl další turnaj Extreme Golf Tour 2014, Pustý v Říčkách v Orlických horách.
Pepík Jehlička s Martinem Hamáčkem postavili 14 cross country extrémních jamek, z větší části na nově vybraných terénech, což všichni zúčastnění golfisté ocenili. Příznivé počasí ještě zvýraznilo krásu jarní přírody Orlických hor.
V mužích obhájil o jeden úder své loňské prvenství Zdeněk Cvik, před druhým v pořadí Jiřím Šourkem a dalším mezinárodním účastníkem turnaje Kristianem Toivio z Finska. V ženách již potřetí zvítězila Ilona Cholastová ze Zlína před Agnieszkou Lemanskou z Polska, třetí skončila Ivana Šourková.
výsledky 
 
Turnaje se zůčastnil i Jirka Kryšpín, který má odehraných 98 ze 100 znormovaných golfových hřišť v České republice a je spoluzakladatelem klubu Všudyhrálové, jehož cílem je motivovat golfisty zahrát si golf na maximálním počtu hřišť v ČR. Na snímku nám předvádí co můžeme jen závidět - Bramborový stupeň tohoto prestižního ocenění.
Společenskou část turnaje vyplnila dvojice hudebníků Leoš Vojtíšek a Jiří Pultar z Jaroměře, kteří po náročném golfovém turnaji bavili přítomné až do půlnoci.


Další turnaj série se uskuteční 19.04.2014 v Broumově, na pozemcích golfového klubu Grosshof Broumov.