středa 26. března 2014

001. EG CUP GC Symbioza "Josefovský turnaj"

GC SYMBIOZA - Nebeská Rybná
22.03.2014


V sobotu 22. března 2014 všem třiceti čtyřem účastníkům prvního letošního turnaje kategorie "A" Extraligy extrémního golfu počasí skutečně přálo. Obloha vykazovala azúro již od rána a do večera to tak vydrželo.

Začátek turnaje odzvonily zvony kostela Svatého Jakuba a Filipa a šlo se na věc. Deset jamek základního kola rozhodně nepatřilo k nejlehčím, proto jsme měli obrovskou radost, že ani nejmladší z juniorů Vašík Horský neskončil se samými sněhuláky. Ostatně výsledky turnaje zhodnoťte sami, i tři finálové jamky dokázaly řádně zamíchat s pořadím:  

výsledky

Celkově se turnaj vydařil: 34 hráčů, z toho 5 juniorů a 4 ženy a z celkového počtu 29ti dospělých bylo 20 členů ČAEG. Laťku nasazenou na účast turnajů řady A a B klubem xG Ressl se nám sice nepodařilo překonat, ale do konce roku je ještě čas, zapracujeme na tom.  
Za zabezpečení turnaje děkujeme společnosti Orlicko a.s. Nebeská Rybná a manželům Horáčkovým - za perfektní zázemí a společnostem Konzum, o.d. Ústí nad Orlicí a SOLAR s.r.o. Jaroměř - za věcné ceny do turnaje.
 

foto 1

foto 2

Milan Cvejn GC Symbioza