úterý 28. ledna 2014

047. EG MM KEG Dobruška

CHOPIN GOLF - SZCZYTNA (PL)
25.01.2014
V sobotu 25. ledna 2014 - do roka a do dne, se konal další EG Mini Match v Polsku, v golfovém klubu Agnieszky Lemańske - CHOPIN GOLF - SZCZYTNA. I letos se dá skutečně hovořit o mezinárodním turnaji, kromě českých extrémáků a samozřejmě i polských, turnaj opět poctili návštěvou pánové Elderkamp Cor  a Spek Arjen  z Nizozemského království.
Počasí turnaji vyloženě přálo. Teplotu -14 st.C sice kromě jedné hráčky, všichni překousli, ovšem, že nás opustilo sluníčko hned po přejezdu česko-polské hranice a poměrně silný nárazový vítr způsoboval "drobečky" v lahvovém Braníku a Ebajzovi totálně zmrznul jeho plechovkový Staropramen - to některé účastníky vyloženě zaskočilo.

Každopádně všichni měli stejné herní podmínky a turnaj skončil tak jak skončil, česká reprezantace slavila a jičíňáci si krásně přihřáli polívčičku - viz. článek.

výsledky
Děkujeme ČAEG, že můžeme hrát extrémní golf, děkujeme hlavnímu sponzorovi Milati Polska za krásné ceny a podporu turnaje, děkujeme všem polským přátelům, že si s námi zkusili zahrát extrémní golf, děkujeme všem českým přátelům, že přijeli do Polska a děkujeme Agnieszce Lemańske, že tento turnaj dokázala zorganizovat.
foto 1
foto 2
článek na oficiálních stránkách Polského golfového svazu
Těšíme se na příští ročník, jestli to dopadne, tak třetí - 2015.