neděle 14. července 2013

110. EG MiniMatch - KEG Dobruška

Dobruška - všesportovní stadion
06.07.2013
   U příležitosti oslavy 40. vzniku naší Lenky vznikla zcela spontální akce (asi týden plánovaná) "Pojďme a vytvořme rekord v účasti na MM v EG" a skutečně se podařilo, 33 účastníků !
   Akce se skutečně vydařila, kromě toho, že jsme překonali rekord v účasti na MM, jsme i na týden odstavili stránky ČAEG (další, zcela neplánovaný rekord) a co je nejdůležitější, řada hráčů z tohoto MM se k nám vrací a chce hrát znovu!
   Nebudu raději podávat podrobnější informace o tomto MM , garantuji však, že všichni účastníci dohráli všech osm jamek podle řádných VH schválených platných pravidel ČAEG a tento rekord byl věnován Lence k výše uvedeným narozeninám.
   Další perlou bylo nedělní loučení, kdy byla započata hra v CROQUET, nepředpokládám, že je třeba cokoliv vysvětlovat. Ovšem po prvních dvou brankách byl zápas poněkud pozmněněn, ošklivé koule vystřídaly různobarevné golfové míčky a neforemné dřevěné palice pak golfová železa. Super, doporučuji všem EG jako trénink na příhru po zemi bez týček. Fakt super, lepší jak hokej, který jsem absolvoval na Svaté Kateřině a ještě teď mě bolí holeně .....
výsledky : 110. MM