středa 26. června 2013

4.EG CUP + 4.EG Match Štikov u Nové Paky 2013

Mezinárodně proslulá rokle u Nové Paky je známá především u motoristických fanoušků, kteří každý rok dychtivě sledují urputné souboje bugin na jílovém okruhu....to se možná změní....
     Už loni jsme vyzkoušeli náročné podmínky, i když pro někoho velmi krátké jamky vyvolávaly přirovnání k minigolfu (viď Ondro). Ale tentokrát dva turnaje celkem snadno vyřadily náhodu (nebo ji alespoň trochu snížily) a prověřily všechny přítomné. Počasí vydrželo, a tak se turnaje odehrály v téměř ideálních podmínkách - tam asi nemůžeme očekávat ve všech koutech úplně vysekáno atd. :-). Ondra Novotný, po nečekané sobotní výhře, pokračoval v parádním výkonu i v netradičně pojatém podvečerním MM a nedělní Match pojal ve stylu: VÍTEJ ZLATÝ HATTRICKU ! Jeho nedělní výkon znovu nadchl i přítomné protihráče, ale jedna 6-ka a hlavně ten sněhulák ve finále rozhodl, že se sen nesplnil a radoval se tak Roman Hodek.


Podle ohlasu se všem líbilo, nikdo hlady a žízní netrpěl. Občas si i někteří zazpívali (hlavně večer... :-)...), zpěváci taky pak v neděli dopadli jak sedláci...,ale nikdo si nenaříkal a odměněni byli snad skoro všichni.
       Kdyby si někdo chtěl odpracovat ubytování atd. a upevnit zatím výbornou spolupráci s místním Autoklubem Nová Paka, je vítán při pomoci u pořadatelství při:


Fotky na: exgolf.rajce.idnes.cz