sobota 11. května 2013

8. Extreme Golf Open - Jedlová/Deštné v O.h.

Sjezdovka START - Jedlová, Deštné v Orlických horách
05.05.2013

Nedělní ráno druhého dne extrémně golfového víkendu v Deštném v Orlických horách nevypadalo dobře. Lehký déšť a obličeje ubytovaných hráčů skutečně nevěstily nic dobrého. Postupně se však počasí začalo vyjasňovat a po dobré kávě (a po lahvovém) se spravily i tváře. Po snídani proběhla prezence k turnaji a objasnila se pravidla : hraje se dle pravidel ČAEG, jamka je tvořena plastovým kbelíkem a nerozlišuje se prostor blíže a dále jamce.
19 startujících hrálo na 8 jamek, do finále na další dvě kbelíkové jamky postupovalo 8 nejlepších. Zmiňovat, že dlouhé týčka byly nezbytností asi nemusím.
Turnajem bez zaváhání prošel, viděl a zvítězil Renda Dubský (36), druhý taktéž bez zavání Jirka Walter (37) a na třetí místo se po finále nečekaně vyhoupl Kamil Zeman (39). V ženách zvítězila Lenka Zemanová (43), druhá skončila Romana Hauferová (52) a jako třetí se umístila Hanka Cvejnová (54). 
výsledky
Předáním cen byl dvoudenní exgolfový víkend završen. Po obědě se účastníci pozvolna začali rozjídět do svých domovin. Ještě jednou děkujeme všem za skvělou účast a doufáme, že se vám u nás líbilo. A těšíme se, že se potkáme na nějakém dalším turnaji.
Podívejte se na výsledky, ostatní fotky jsou v galeriiích u blogu 2. EG MATCH.