středa 20. března 2013

1. EG CUP - GC SYMBIOZA Nebeská Rybná

"JOSEFOVSKÝ TURNAJ"

16.03.2013

GC Symbioza Nebeská Rybná měl tu čest uspořádat první turnaj kategorie "A" dle ČAEG sezóny 2013. V rozmarné sobotní ráno se sešlo 26 extrémních golfistů (rozmarné proto, že jsme během turnaje poznali různé formy počasí, od něžné sněhové chumelenice až po sluníčkové azúro).
Hřiště bylo postaveno (alespoň podle ohlasů účastníků) velmi dobře, stavitelé ve složení Walter Jirka, Anděl Broňa, Kaplan Kuba a Cvejn Mylda skutečně odvedli vyníkající práci !  Nejvíce si prý tento spolek važí výroku Bláži Hamouzové : "Kdo to stavěl  !?!"
Ale k výsledkům turnaje: první žena - Bláža Hamouzová, druhá Míla Petrová a třetí Lenka Zemanová, ale až po rozstřelu se Zuzkou Fremuthovou.
V mužích potvrdil své přednosti Míra Jedlička, druhé místo, jasně, předseda Filip Šrámek a třetí místo Mylda Cvejn, ale opět až po rozstřelu s Péťou Čeřenem. Co se týká mužské kategorie, za zmínku stojí jen to, že do finále ze základního kola postupoval s 37 údery Míra co by favorit a za ním se stejným výsledkem 39 úderů hned 4 hráči !!! 

V juniorech opět zazářil Lukáš Holan a za ním hned v závěsu Tomáš Peška, jejich výkony stojí skutečně za zhlédnutí.  Myslím, že přehráli i řadu dospěláků, jen tak dál hoši! A senioři: Po mírných zmatcích, ale prý správně, první Míra Nováček, druhý Jirka Walter (po základním kole sice první, ale pak to prokaučoval) a třetí El Prezidento Pepík Jehlička! No a v družstvech se vyplatila železná kázeň a  disciplína Jičínu, radost byla veliká:
Myslíme si, že turnaj se vydaři!l   Děkujeme společnostem KONZUM o.d. Ústí nad Orlicí - "s námi jsou tu doma"  !!! a firmě DAPI, s.r.o. za poskytnutí věcných cen pro účastníky turnaje!

FOTO 1

FOTO 2

FOTO 3

Výsledky

Pořadí Extraligy

Milan Cvejn