úterý 15. května 2012

02 EG Cup


 Klínovec - sjezdovka Meziboří u Litvínova
12. května 2012


Téměř třicítka hráčů z různých koutů Česka byla právě na cestě, když jim pořadatelé museli oznámit, že jsou nuceni změnit místo konání. Důvod: na celém Klínovci mlha s malou pravděpodobností rozplynutí. Turnaj byl přesunut o 80km západně na sjezdovku na Meziboří nedaleko Litvínova. Zázemí na Meziboří bylo tradičně na vysoké úrovni stejně jako počasí.
Janka č.6 a Michal Jonák z Lama Clubu. Na druhé fotce Vladislav Baláš na jamce č. 5

Až z dalekých Orlických hor dorazili dva zástupci GC Symbioza Nebeská Rybná, aby se střetli se skutečnou xgolfovou komunitou. Milan Cvejn se svým výsledkem rozhodně nebyl spokojen (20 místo - sorry za zveřejnění), zato senior Jirka Waltr odjel spokojen se slušným desátým místem.


Celkové cestovní rozrušení a uondanost měly možná trošku vliv na konečné pořadí turnaje. Esa jako Hodek, Kojzar (až 4-5 místo) či jeden z pořadatelů Šrámek vyhořeli a tak se příležitosti chopili jiní dravci. Zvítězil famózní Josef Lipovský v rozstřelu s Radkem Poštou. Bronz připadl Lubošovi Pouchovi. Zlatou dámou se stala Blaja Hamouzová před juniorkou Míšou Poštovou a Hanou Lipovskou.
Soutěž klubů ovládl Iron 7 Club, který tentokrát, jako kolektiv, zahrál skutečně výtečně.


Příští turnaj se chystá již tento víkend ve Starých Splavech. Všichni jste pořadateli (Lama Club) srdečně zváni.

 Filip Šrámek
www.caeg.cz