čtvrtek 26. dubna 2012

001 EG Cup

PÍSEK - VRCH KAMÝK
21.4.2012


Po pečlivém výběru lokality jsme se v Písku rozhodli postavit EG CUPové hřiště, kde se zase tak často nehraje a je i pro nás domácí tak trochu jiné. Architektovi se podařilo toto hřiště postavit jak do kopce tak i z kopce, mělo i své záludnosti v podobě trnkových keřů. Tentokrát byly vynechány kameny v jamkách, které nikdy nepřinesli nic dobrého pro hráče. Na trávníku bylo vidět,že je celoročně udržován a v perfektním stavu a má patřičnou délku. I podklad byl dostatečně zdusán,aby míčky pěkně běhaly.
Všichni účastníci dorazili včas, až na nějaké výjimky. Po nezbytných administrativních formalitách turnaj začal včas. Hrálo se na čtyři flighty a i když byli některé jamky dost dlouhé , základní část se odehrála poměrně rychle a skončila kolem půl třetí. Po sečtení a zapsání bylo vidět, že tento turnaj je poměrně vyrovnaný až na některé hráče, kteří měli lepší výsledek /jako vždy/.
Postavení tří finálových jamek proběhlo rychle a hned se také finále rozběhlo. Vítěz byl znám! Stal se jím Roman Hodek, ale o druhé místo musel zabojovat na rozstřelu Radek Pošta s Jaroslavem Barokem. Ani v seniorech nebyl výsledek hned známý. Do rozstřelu musel nastoupit Karel Podskalský s Lubošem Pouchou.

Vítězové tohoto turnaje tedy jsou:
muži         Roman HODEK
ženy        Bláža HAMOUZOVÁ
junioři     Míša POŠTOVÁ
senioři    Karel PODSKALSKÝ

Mám za to, že jsme se EG Písek 2m3 tohoto turnaje zhostili úspěšně a i s dary od sponzorů AL-KO Petr Tícha a Květinářství Jaruška byli vítězové spokojeni. Doufáme, že se všem líbilo počasí byli nádherné/sponzor počasí Sv. Petr/ a budeme se na všechny zase těšit při pořádání turnaje 17.9.2012 5. EG MATCH Nerestce.