pátek 25. června 2010

Camp - city Písek
Krásná akce v okolí města Písku, ale i v jeho centru. Vše se muselo řádně naplánovat, a proto se v předvečer sešli účastníci v místním šenku Westu /kdo už byl ví/. Po očku jsme koukli na MS ve fotbale, ale jinak vše pečlivě projednali.
První den prožili účastníci na pláních Síbrovny. Proměnlívé počasí se vůbec nepodobalo hře, kterou Luboš Poucha,i když unavený z cest dovedl k vítězství.
Druhý den se jelo do lomu u Nerestec. Ráno po cestě prší a někteří uvažují o zrušení akce Cedulí
Čimelice déšťkončí a je sucho. Lokalita se opět ukazuje v celé své kráse. Luxus nevypočitatelnosti kamenů, vody,mechů, ale i trávy přinesl všem zúčastněným nádherné zážitky. Nechyběla ani kávička po páté jamce, která dodala energiido další hry. Všichni si udělali extrémní odpal po extrémním výstupu. Prostě krajinově vděčná túra.

Třetí den se dá nazvat jako art city extrem golf.
V parku uprostřed města se začalo hrát v brzkých ranních hodinách. Umělecká díl posloužila jako skvělé ARTjamky.

Čtvrtý den byl jak husitský boj. Krásně posekané okolí kolem Žižkova pomníku působil pohodově, však některé bahno nepohřbilo jen Křižáky kdysi, ale některé míčky iDNES. Záludné stromy a dobře postavené jamky potrápily snad všechny hráče. Konec dne dokreslilo krásné kuňkání z okolních rybníků.
Souhrnem se dá říci, že se Camp City Písek vydařil a ten kdo bude hrát na příštím EG Cupu na Klínech, měl bezva přípravu nejen fyzickou, ale i psychickou a jistě zaujme jedno z předních míst.