středa 31. března 2010


4. MixMatch - Kostel 28.3 2010

Den poté



Extrémů není nikdy dost a forma se musí udržovat. Extrémní jádro se sešlo den po 1.EG Matchy k tomu, aby sehrálo MixMatch. Kolbištěm pro hru plnou dramatických zvratů se stalo vazké bahno v okolí kostela v Mostě.


Korektně řešený mix nabízel mnoho variací na vítězství. Toto si zcela jasně uvědomila dvojice Mirka Staňková-Luboš Poucha a hned od první jamky nasadili laťku proklatě vysoko. Mirce se moc pěkně dařily dlouhé odpaly, Lubošovo citlivé vedení, harmonizace hry, zdáli se býti perfektní taktikou zhruba do půlky matche. V tento moment se ke slovu přihlásila úderná dvojka Hasa-Blája. Zbylé dva páry Jitka Jahelková-Petr Čulík a Kíťa-Fíla četli grín a mobilizovali svůj um i energii.


Všichni určitě valili oči, když Hasa s Blájou s velkým entrée ukázali ŘEKU. Rozbahněný kaňon, na jehož dně je asfaltová „řeka“, si vyloženě říkal o pokoření. Snad každý z hráčů si prošel svou bahenní lázní.


A zde někde se karty opět zamíchaly. Excelující Hasa s Blájou uzřeli duhu na horizontu a z ní se vynořila neskutečná souhra Kíťi a Fíli. Kítiny dohrávky byly od té chvíle nepřekonatelné a mířily k vavřínům. Zde bylo rozhodnuto. Jitka s Petrem dál ladili formu a zbytek hráčů se bil o vedoucí pozice. Až rozstřel přiřkl stříbro dvojici Mirka-Luboš. Blája-Hasa si odnesli překvapený bronz. Jitka s Petrem kumulují své síly a jistě brzy zamíchají pořadím.


Forma je jasná-Pohár Mixů může přijít.

Fotky
Květ lososu

www.caeg.cz
Extreme Golf Blog