středa 24. února 2010

1. EG Mix Most, U Kostela
2010/02/21

21. 2. ráno jsem posnídala pomelu. Čekala mne totiž první pochůzka po nemoci a já pocítila potřebu, podepřít své zdraví vitamíny...


(prohlášení autorky: Omlouvám se váženému čtenáři za nadužití slabiky „po“ v úvodu textu a slibuji, že následující řádky budou POprosté.)
Exgolfisté nejsou RCELÁNOVÉ panenky. Neprožili první STNÍ neděli PELENÍM se v HODLÍČKU vyhřátého KOJE. Vždyť ČASÍ bylo HÁDKOVÉ: LÁRNÍ mráz LEVIL, z nebe nepadaly trakaře ba ani PÍLEK, sněhová KRÝVKA se stříbrně třpytila. Prostě EZIE! A začalo-li zábst přes promočené NOŽKY, stačilo LKNOUT HÁREK vroucího čaje.
Při první letošní TYČCE párů se TKALI u kostela v Mostě tyto dvojice:
1) Jiřka a její KREVNÍ TOMEK Fíla
2) ŽÁRNÍK Bimbo se spoluhráčkou Kíťou
3) Hasa a Blaja (se zdravím stále mírně DLOMENÝM)

4) Petr Čulík a jeho drahá LOVIČKA JitkaŘežba ČALA v 10:15 výzvou PULÁRNÍHO ex HLAVÁŘE Fíly: „Nastupte k RÁŽCE“. UŠTĚL hrůzu, ale sebevědomí ostatních borců neCHROUMAL. Naopak! Z očí některých se dalo dokonce vyčíst: „Předsedo, toto hřiště, bude dnes tvoje PRAVIŠTĚ“. A opravdu! Ještě v LOVINĚ mače byl pár JŠ + FŠ na předposledním místě a jmenovaný SMĚVÁČEK ULIL nevěřícně oči. Už od páté jamky však nenechal nikoho na CHYBÁCH, že RTY k úspěchům nejsou pro něj nikdy zavřeny nadlouho. Avšak ani VINNÁ finálová fjamka na ledovém LÍČKU (kde stačil malý RYV větru a míček LETOVAL jak neřízená střela) nestačila na dohnání „hasovců“.
Prezident složil vítěznému páru v závěru KLONU: „Byli jste prostě nejlepší.“ Nu, není každý den SVÍCENÍ. Nováčkům „čulíkovcům“ scházely UZE tři body na druhou pozici. SLEDNÍ byli Jindra s Kíťou – zřejmě CHROUMANÁ HYBOVÁ koordinace.
V LEDNE vrhla NURÁ obloha stín na krajinu a krátce na to začala slota, že by ani LICAJTA nevyhnal. To už si ale aktéři dnešního mače dopřávali VIDLOVÉ buchty, grog a horkou LÉVKU.




Bookmark and Share