čtvrtek 17. prosince 2009


Valná hromada ČAEG - 2009


Historicky druhá valná hromada České Asociace Extrémního Golfu se uskutečnila v sobotu 4. prosince v salonku litvínovské restaurace Krušnohor. Ze 41 členů se fyzicky dostavilo 15. Dalších 19 členů bylo formálně přítomno přes své zástupce.



Proti loňskému roku měla letošní VH o poznání klidnější průběh. Jistě i díky tomu, že docházelo k setkáním již týdny před schůzí a tak řada bodů byla již v podstatě předjednána.



Na úvod schůze přednesl předseda ČAEG Filip Šrámek projev. V něm mimo jiné shrnul proběhlou sezonu, informoval o současné situaci a nastínil vize ke kterým by měla asociace směřovat.
Poté došlo k všeobecné diskusi a k schvalování změn v nových pravidlech a soutěžním řádu. Několik změn zaznamenaly i stanovy ČAEG.
Dalším důležitým bodem programu VH byly volby do orgánů ČAEG. Zvoleno bylo následující předsednictvo: Filip Šrámek, Jaroslav Barok, René Dubský, Luboš Poucha a Štěpán Mareček. Předsednictvo mezi sebou zvolí předsedu. Předsedou sportovně-technické komise (STK) byl zvolen Luboš Poucha a předsedou disciplinární komise Pavel Šváb. Mediální sekci mají na starosti Jitka Jenke a Blaja Hamouzová.



Nová pravidla, soutěžní řád, termínovou listinu či nové soutěže, jež odstartují v dubnu 2010 - Pohár Klubů a Pohár Mixů, najdete zatím na stránkách: xgolfista

Veškeré informace o nové sezoně a všem co s ní souvisí budou rozeslány e-mailem členům i příznivcům ČAEG v brzké době.

Filip Šrámek