středa 25. listopadu 2009

Extrémní golf pod větrníky na Mníšku
6. EG MiniMatch 2009/2010


Náhoda chtěla a o nedělním dopoledni se nezávisle na sobě setkaly dvě skupinky extrémních golfistů na jednom hřišti v Krušných horách. Po krátké domluvě se spojily a odehrály spolu velmi příjemný podzimní MiniMatch.




Hráči z nenápadného hřiště díky své fantazii vytvořili atraktivní a místy velmi náročnou lokalitu. Jamky umísťovali v lesíku i na okraji. Na remízky či u schodiště věže hrozivě hlomozícího větrníku.



Prvenství s nechutným odstupem bral Filip Šrámek. O druhé místo svedli napínaví souboj Emil Hamouz s Lubošem Pouchou. Emil dlouho ztrácel, ale využil Lubošova zaváhání ke konci utkání a přehrál houževnatého soupeře o dva údery.




Blaja Hamouzová nedokázala dohnat ztrátu ze slabšího začátku a skončila čtvrtá. Pátý, junior Adam Balázs, přehrál o bod šestou Kíťu Jenke.


Na závěr trochu tématické krušnohorské poezie.

Mníšské verše
( na téma: Podzimní vavříny)

V údolích dole pod horami
seděla mlha jak bába s květinami.
Na pláních Mníšku v slunce záři,
radost a úsměv v každé tváři.
Kdo dohrává jamku ze všech poslední,
vstávávává rád než se rozední.
Přec prvenství není zlatá žíla,
zvlášť když vás o něj (vždy a znovu) připraví - mistr Fíla.

Fotky
Video - dohra jamky v lesíku
Větrník v akci

Několik fotek z porady předsednictva ČAEG (F. Šrámek, J.Barok, R. Dubský), STK (L. Poucha), dvou zástupců M8 (Š. Mareček a J. Šeps) a Kíťa Jenke. Více zájemců o diskusi se bohužel nezúčastnilo. V brzké době zašlu všem členům ČAEG poslední verze nových pravidel a soutěžního řádu v pozvánce na Valnou hromadu. Případné připomínky a podněty zasílejte prosím včas před valnou hromadou.





Fíla Šrámek