neděle 30. srpna 2009


71. EG MM - Křížatky



Poslední MM byl pojat jako generálka na blížící se turnaj mezi Lískou a Hradišťkem nedaleko obce Lahovice v Českém středohoří.
Někteří účastníci byli zaskočeni, odborníci žádná překvapení nezaznamenali. Poklidně hrající pólista Radek Pošta, se symbolickou 8 na svých zádech, se jako plíživá kontrarevoluce po několika odehraných dvojkách usadil na nejvyšším postu tohoto dobře obsazeného klání.



Druhé místo obsadil prezident asociace Filip Šrámek. Nezávislá agetura PíPíCi zpracovávající reportáž ze sobotního MM zachytila z dobře informovaných zdrojů spekulaci, že by se měl zamyslet nad dvojkolejností své hvězdné dráhy a v budoucnosti se rozhodnout, zda se bude věnovat spíše kariéře funkcionáře, nebo hráče bezpečně obsazujícího první místo podobných turnajů. Odpovědná a záslužná činnost již viditelně zanechává stopy na jeho psychice. Třetí místo obsadil René Dubský, jehož skromné vystupování a kvalitní hra ostře kontrastují s neskrývanou touhou po mediálním zviditelnění bezprostředně po sečtení výsledků. Čtvrtý byl zcela záhadně a nepochopitelně Jaryn Barok. Oficiální zápis totiž ani přibližně nevyjadřuje skutečný počet jeho úderů. Na jedné pozici dokázal minout míček až DEVĚTKRÁT - "úctyhodný" výkon!



O šestou a pátou pozici se podělili Jarda Šeps se Štěpánem Marečkem. Šťastnějším z této dvojice byl rozhodně Jarda, protože si domů odnesl zánovní torzo stolní lampičky, nalezené u jedné z jamek. Sedmé místo obsadil Petr Koka, který bohužel prohrál svůj boj o "prosazení" náročného odpaliště. Se zvoláním: "Když extrém, tak extrém!" chtěl odpalovat z kmene poraženého stromu. Osmou příčku obsadil Luboš Poucha. V této ospalé sopce zjevně doutná netušená energie, čekající na svůj výron ... možná již na blížícím se turnaji u Lísky, kdo ví... ! Rozhodně to dokazoval svými několikametrovými odpaly týčka.

Poslední dvě místa obsadili zástupci agentury PíPíCi. Povinnosti spojené s extrémně náročnou reportáží jim objektivně nedávaly šance plnohodnotně se věnovat hře. ... a navíc: Těžko na cvičišti, lehko na bojišti... :-)

Zpracovala agentura PíPíCi