pondělí 17. srpna 2009


66. EG Minimatch - Klíny




11 hráčů, čerstvě střižené hřiště, vedro a nedostižný Pavel Šváb. Dovolil jsem si popsat několika slovy hru jednotlivých hráčů.



11. místo - Kíťa Jenke - díky nové holi hrála utkání v relativním klidu. Skvělý argument pro poslední místo. Užívala si také hojně přilehlých panoramat.
10. místo - Emil Hamouz - nedokázal skrýt velikou radost z faktu, že to bylo tentokrát bez sněhuláka ( jamka za 8). Oblíbil si hru v lese. Tam se mu skutečně dařilo.
9. místo - Blája Hamouzová - nevyrovnaný a slabý výkon proložený náhodnou trojkou a čtyřkou. Byla to vůbec ona, kdo před pár dny rozcupoval obávanou píseckou buňku?
8. místo - René Dubský - rozený psychopat. Někdy září jako hvězda jasná, jindy to balí po první nevydařené jamce. I tentokrát parádní výkon až do šesté jamky. Potom dvě osmičky.
7. místo - Radek Pošta - má na víc, ale zatím šedý průměr. Možná mu chybí guru Luboš Poucha, který se na MM na severu Čech neukázal - ani nepamatuji.
6. místo - Luboš Pitínský - stále vzhůru stoupající hráč. V budoucnu jistě nebezpečný. Na nejvyšší vavříny však zatím nesahá.



5. místo - Tomáš Neumann - velmi zajímavý hráč. Dvě sedmičky ale zase dvě trojky a k tomu dvojčička. Několik velmi kvalitních příher na prvních odpalech. Nu uvidíme až o něco půjde.
4. místo - Láďa Zelý - tradiční kvalita. Tři pětky by si se svou minulostí už neměl dovolovat (xg minulostí!). Ale působil uvolněně - zřejmě tréninkové tempo.
3. místo - Jan Zelinka - někdy až příliš soustředěný hráč. Podezřívám ho z úmyslu rozhodit konkurenci dlouhou přípravou. Ale ty výkony poslední dobou. Soustřeď se dál, Honzíku.
2. místo - Filip Šrámek - stále diamant na XG nebi. Vyniká dokonalým herním stylem. Usměvavý, často citlivě podporující ostatní hráče vlídným slovem útěchy. Tentokrát trochu omylem až druhý.
1. místo - Pavel Šváb - klenot. Čtyři trojky a čtyřky. Téměř bezchybný. Všiml jsem si zápisníčků u některých hráčů. Píší si co tu a tam utrosí a malují si jeho učebnicové odpalové fáze.



Trochu xg satiry neuškodí milí přátelé. Na každém šprochu pravdy trochu. Snad jen popis druhého místa je téměř podle pravdy.

Filip Šrámek
(připomínky nepřijímám a na mobilu mě neseženete) :-)